Реклама Київстар 2005
О проекте

Київстар: Бар

Рекламодатель: Киевстар
Бренд: Київстар
Агентство: Euro RSCG Kiev

Київстар: Лето

Рекламодатель: Киевстар
Бренд: Київстар
Агентство: Euro RSCG Kiev

Київстар: Зима

Рекламодатель: Киевстар
Бренд: Київстар
Агентство: Euro RSCG Kiev